Secondary Adv

Panel per ftohje radiante nga tavani, AL-TEK

AL-TEK

 Përshkrimi

Ngrohje dhe Ftohje Radiante

 

Ngrohje-ftohje radiante siguron komfort maksimal, nuk ka levizje te ajrit, nuk ka fan-coil ose radiatore, ftohja dhe ngrohja eshte e njetrajtshme ne te gjitha ambientet e shtepise, nuk ka ngritje pluhurash dhe te le hapesire per mobilim.