Secondary Adv

Panel termodinamik, AL-TEK

AL-TEK

 Përshkrimi

Panel termodinamik

 

Pse duhet të zgjidhni panelet termodinamike:

 

- Nxehtësia përthithet nga rrezatimi diellor, temperatura e ambientit, shiu, era, madje dhe bora.

- Furnizon të gjithë objektin me ujë të nxehtë deri ne 55 gradë , 24 orë në ditë, 365 ditë në vit.

- Nuk ka nevojë për mirëmbajtje.

- Paneli termodinamik është i lehtë, diskret dhe lehtësisht i montueshëm.

 

 

Lëreni diellin, shiun dhe borën të paguajë për ju! Paneli Termodinamik ka aftësinë të prodhojë ujë të ngrohtë sanitar duke përmbushur nevojat tuaja të konsumit pavarësisht kushteve atmosferike. AL-TEK ju ofron shitjen dhe instalimin e paneleve Termodinamike për shtëpinë apo biznesin tuaj!