Secondary Adv

Syze te polarizuara per mbrojtje nga rezet, pluhuri, EXTRABIS SHPK

EXTRABIS SHPK

 Përshkrimi

Syze te polarizuara per mbrojtje nga rezet, pluhuri

 

Keto syze sigurie te polarizuara eleminojne shkelqimet qe godasin lentet, reduktojne tendosjen e syrit dhe mundesojne nje shikim te qarte ne ambjentin perreth. Lentet mundesojne 99% mbrojtje kunder rrezeve Ultra Violet. Bishta gome per me shume rehati dhe te rregullueshem.

 

Certifikim CE

Lente te polarizuara per te eleminuar reflektimin horizontal dhe shkelqimin e forte

Kend i rregullueshem, jejon pershtatje me te mire

Menge te rregullueshme per nje veshje mbrojtese dhe komforte

Ambalazhimi i produktit eshte i pershatshem per tu reklamuar ne dyqan

te paketuara individualisht per makinetat shitese

Colour/Fit/Size    

E Erret    Reg -

 

Standards    

AS/NZS 1337.1

EN 166 (1 F)

EN 172 (5-3.1)