Secondary Adv

Kasaforte per shtepi me kycje elektronike dixhitale, A&A Security Survey

A&A Security Survey

 Përshkrimi

Kasaforte per shtepi me kycje elektronike dixhitale

 

Kasaforte kundra zjarrit 60 Min, Me kod Digital, Mekanik ose Çelës. Kasafortat elektronike dixhitale të butonit të shtypjes pa tela (EDL) sigurojnë rehati, komoditet dhe besueshmëri. Kujtesa juaj është vetëm një çelës. Për roje të dyfishtë, EDL mund të instalohet me një çelës kyç opsionalisht.

 

AA125EN Space

 

Outside(mm)  420 × 352 × 433   

Inside(mm)   320 × 260 × 304  

Capacity(ℓ)  25 

Weight(kg)   36  

Tray(pc)     1 

Shelf(pc)    1 

Fire Class(min)   60