Secondary Adv

Freze toke manuale me shtyrje per punime ne toke te forte Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Freze toke manuale me shtyrje per punime ne toke te forte Stihl, Kultivatorët

 

Kultivator i fuqishëm me motor të përshtatshëm për punime në terrene të forta. I përshtatshëm për fusha të mesme. Shpejtësia e shtytjes rregullohet individualisht me dy marshe përpara dhe një marsh prapa. Timoni përshtatet në lartësi dhe gjatësi sipas trupit dhe mënyrës së përdorimit. Gjerësia e punimit e rregullueshme sipas nevojës, rrotat e para mund të palosen, filtri i depos së vajit për përdorime në ambiente të ndotura.