Secondary Adv

Prerese gardhesh ne lartesi me bateri per mirembajtje kopshti Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Prerëse Gardhesh në Lartësi 

 

Prerëse gardhesh në lartësi me bateri, shumë e lehtë, e përdorur për të prerë gardhe të larta dhe të gjera në kopshtin tuaj të shtëpisë. E pajisur me teh prerës një-anësor, me mbrojtës prerjeje të integruar në formë loti. Gjithashtu ofron një kënd të ndryshueshëm prerjeje nga -45° deri në +90° dhe një bosht të zbërthyeshëm për lehtësi transporti. Teh prerës i rregullueshëm prej 115 cm dhe gjatësi totale prej 210 cm.