Secondary Adv

Prerese ligustrash me benzine per kopshtari Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Prerese Gardhesh me benzine

 

Model i kategorisë fillestare për mirëmbajtjen e gardheve dhe shkurreve në kopsht. E pajisur me sistemin STIHL kundër dridhjes, STIHL ElastoStart, sistemin jetëgjatë të filtrit të ajrit, tehun prerës një-anësor, si edhe ofron mbrojtje të integruar kundër prerjeve.