Secondary Adv

Pllake me baze cimento me rezistence ndaj ujit, mykut, zjarrit Aquapanel Cement Board Rooftop, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake me baze cimento me rezistence ndaj ujit, mykut, zjarrit

Aquapanel Cement Board Rooftop

Aquapanel Cement Board Rooftop është pllakë me bazë çimentoje me rezistencë 100% ndaj ujit, mykut dhe zjarrit. Gjithashtu falë strukturës së tij, kategorizohet si një pllakë e fortë dhe ideale për kushtet ekstreme të motit.