Secondary Adv

Pllake me fiber gipsi e stampuar me dizenjo DESIGNBOARD 230 CREATIVE, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake me fiber gipsi e stampuar me dizenjo 

DESIGNBOARD 230 CREATIVE

 

Pllakë e punuar me fibër gipsi dhe e stampuar me diazjne të ndryshme

 

Falë sipërfaqeve të rafinuara të DESIGNBOARD 230 mund të realizohen dizajne individuale CREATIVE, në mënyrë që kërkesat e së nesërmes të mund të përmbushen tashmë sot.

 

Izolimi i zërit, akustika, mbrojtja nga zjarri si dhe qëndrueshmëria janë, përveç opsioneve shumë fleksibël të projektimit, kërkesa që DESIGNBOARD 230 CREATIVE përmbush në sistemet përkatëse të testuara.

 

DESIGNBOARD 230 CREATIVE është jashtëzakonisht i përshtatshëm për përdorim në zona të rregulluara nga kërkesat e autoritetit të ndërtimit në të cilat kërkohen materiale të jo të djegshme.