Secondary Adv

Pllake me fiber gipsi ne ngjyra te ndryshme DESIGNBOARD 230 PAINT, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake me fiber gipsi ne ngjyra te ndryshme

DESIGNBOARD 230 PAINT

 

Pllaka me ngjyrë dhe fibër gipsi

 

DESIGNBOARD 230 PAINT mund të realizohen dizajne individuale, në mënyrë që kërkesat e së nesërmes të përmbushen tashmë sot.

 

Izolimi i zërit, akustika, mbrojtja nga zjarri si dhe qëndrueshmëria janë, përveç opsioneve shumë fleksibël të projektimit, kërkesat që DESIGNBOARD 230 PAINT përmbush në sistemet përkatëse të testuara.

 

DESIGNBOARD 230 PAINT është jashtëzakonisht i përshtatshëm për t'u përdorur në zona të rregulluara në të cilat kërkohen materiale të përbëra jo të djegshme.