Secondary Adv

Ngjites cimento per pllaka graniti, gresi, qeramike KNAUF K5, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Ngjites cimento per pllaka graniti, gresi, qeramike

KNAUF K5

 

I dedikuar për vendosje të pllakave graniti, gresi dhe qeramike për dysheme dhe për mure, me formate më të mëdha.

 

Fushat e zbatimit:

* Vendosja e pllakave për mure dhe dysheme prej graniti apo pllaka gres të formateve të mëdha.

* Vendosje të pllakave mbi mallë cimentoje dhe/apo masave për nivelim.

* Vendosje të pllakave mbi mure të suvatuara dhe/apo pllaka gipsi ose cimentoje

* Për vendosje të pllakave mbi pllaka

* Për sisteme me ngrohje dyshemeje

* Për zbatim në pishina

 

Vetitë:

* Ngjitës cimentoje elastik për pllaka C2TE S1 sipas SRPS EN 12004

* Veti të jashtëzakonshme ngjitëse

* Nuk ka rrëshqitje të pllakave

* Rezistencë ndaj acarit

* Shtresë e hollë

* Ngjyrë hiri