Secondary Adv

Kolle ngjites per mermer, gure natyror, mozaik xhami KNAUF K4, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Kolle ngjites per mermer, gure natyror, mozaik xhami

KNAUF K4

 

Ngjitës i parafabrikuar i bardhë me bazë çimentoje dhe shtesa aditivësh specialë, i përshtatshëm për mermer, gurë natyrorë dhe mozaik xhami.

 

Produkti i nënshtrohet kontrollit të vazhdueshëm të kualitetit dhe bartë shenjën CE.