Secondary Adv

Kolle pllakash qeramike, gres per zbatim te jashtem dhe te brendshem KNAUF K2, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Kolle pllakash qeramike, gres per zbatim te jashtem dhe te brendshem

KNAUF K2

 

Ngjitës i parafabrikuar me bazë çimentoje, i dedikuar për vendosje të pllakave të qeramikës për dysheme dhe për mure me absorbim normal, të formateve deri 40 x 40 cm. Për zbatim të jashtëm dhe të brendshëm.