Secondary Adv

Ngjites per pllaka qeramike ne dysheme dhe mure KNAUF K1, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Ngjites per pllaka qeramike ne dysheme dhe mure 

KNAUF K1

 

Ngjitës i parafabrikuar me bazë çimentoje, i dedikuar për vendosje të pllakave të qeramikës për dysheme dhe për mure me absorbim normal, të formateve deri 30x30 cm.