Secondary Adv

Dere kundra zjarrit me sistem antipanik, EMSH

EMSH

 Përshkrimi

Dere kundra zjarrit me sistem antipanik

 

Dyert kundra zjarrit janë rezistente ndaj temperaturave dhe tymërave.

Pjesa e brendshme është e përbërë nga material izolues me mbrojtje të ndryshme dhe me aksesorë në varësi të nevojave të klientit.

Fleta e derës është e përbërë nga llamarinë e galvanizuar 8/10 me trashësi 60 mm.

Kasa është e përbërë nga trashësi llamarine 15/10 e përforcuar nga të katër anët nga nje element metalik.

Bravë strandarte me cilindër e pajisur me kapak mbrojtës dhe shtrese celiku.

Dera është e pajisur nga një sistem antipanik i cili realizohet nga një dorezë me ulje vetëmbyllëse.