Secondary Adv

Kominoshe pune per mbrojtje nga kimikatet, EXTRABIS SHPK

EXTRABIS SHPK

 Përshkrimi

Kominoshe pune per mbrojtje nga kimikatet

 

ST70 Kominoshe BizTex Microporous Tipi 3/4/5/6

Kjo kominoshe ofron më shumë forcë mekanike, mbrojtje ndaj lëngjeve dhe grimcave. Ka Polipropilen të petëzuar mikroporoz e të durueshëm që mundëson një barrierë të shkëlqyer ndaj spërkatjeve kimike dhe agjentëve infektues. Forca fizike e pëlhurës dhe fleksibiliteti sigurojnë mbrojtje dhe rehati edhe në ambjentet më të ashpra.

 

Veçoritë

Mbrojtje ekselente dhe barriere për lengje dhe pjeset e ngurta

Qepje Hermetike me Shirit për mbrojtje të shtuar

Mbyllje me kapak të dyfishte

Fiksohet të gishti madh

Menge elastike për pershtatje me të mire

Kapuç me forme ergonomike për pershtatje të mire

Certifikim CE

CE-CAT III

Ambalazhimi i produktit është i pershatshem për tu reklamuar ne dyqan

Ky produkt shitet tek

 

Materialet:

Pëlhura Jashtme/Kryesore: BizTex Micro Plus 82g

 

STANDARTET

EN 14605 Tipi 3B

EN 14605 Tipi 4B

EN ISO 13982 Tipi 5B

EN 13034 Tipi 6B

EN 1073-2

EN 1149-5