Secondary Adv

Akselerator per mpiksjen e betonit dhe llacit SikaRapid-2, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Akselerator per mpiksjen e betonit dhe llacit SikaRapid-2

APLIKIMET

-Beton i parafabrikuar

-Beton i gatshëm

-Beton ose llaç i përzierë në vend

-Beton i derdhur në betoformë të lëvizsshme

KARAKTERISTIKA & AVANTAZHE

-Pajtueshmëri me superplastifikuesit

-Shton rezistencën midis 6-24 orësh

-Përshpejton mpiksjen në temperatura të ulëta

-Rezistencë më e shpejtë ndaj ngricës

-Disarmim më i shpejtë nga kallëpi

-Heqje më herët e membranave ndihmuese të mpiksjes

-Redukton kërkesat për trajtim me nxehtësi ose avull

-Pa ndikim negativ tek rezistenca përfundimtare

-Pa klorure, i përshtatshëm për beton të armuar

KONSUMIMI

1-2% për peshë çimentoje