Secondary Adv

Dhome gjumi per cifte e gatshme ALVIN, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Dhome gjumi per cifte e gatshme 

ALVIN

 

Dhoma e gjumit Alvin  ju befason me kombinimin e estetikës dhe komoditetit që i shton dhomës tuaj të gjumit, zonë ku reflektoni më shumë personalitetin tuaj. Duke përfaqësuar një elegancë të vlerësuar dhe të thjeshtë, dhoma e gjumit spikat me origjinalitetin e saj që bashkon teksturat dhe format mbresëlënëse të natyrës. Ndërsa koka e krevatit , e cila ka një stil elegance të përjetshme, arrin të tërheqë vëmendjen me detajet e saj të veçanta me tegela; Sipërfaqet e veshjeve të arrës dhe dyert MDF nga antraciti përshtaten bukur me detajet metalike në këmbë.