Secondary Adv

Garderobe me kanata xhami e gatshme NATEVA, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Garderobe me kanata xhami e gatshme

NATEVA MODULER WARDROBES

 

Garderoba Modulare Nateva, e cila ofron komoditetin e ruajtjes së dhjetëra pjesëve të rrobave, bizhuterive, këpucëve dhe aksesorëve në një vend dhe në mënyrë të organizuar, ofron zgjidhje praktike për nevojat e jetës së përditshme me mbajtësen e pantallonave me kangjella dhe varëse rrobash me sensorë. Xhami reflektues i përdorur në pjesën e jashtme të kabinetit gjithashtu krijon një atmosferë të veçantë në mjedis.