Secondary Adv

Divan modern me forme te harkuar LISA, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Divan modern me forme te harkuar

LISA YAY VOL1

 

Seti  divanëve Lisa Bow e ka marrë emrin nga skeleti i tij  në formë harku. I dalluar në dizajn me këtë veçori që e dallon nga homologët e tij, kolltuku ofron një jetëgjatësi  me kornizën e tij prej druri ahu dhe kompensatë dhe sustat zigzage që mbështesin ulësen  e tij. Pëlhurë e endur përdoret për tapicerinë , metal inox ngjyrë ari është përdorur rreth kornizës së drurit, dhe druri natyral përdoret për këmbët.

Produkte te ngjashme