Secondary Adv

Kend standart me mekanizem krevati OTELLO, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Kend standart me mekanizem krevati

OTELLO RELAX VOL2

 

Me një dizajn minimal, Otello Relax nënvizon komoditetin me bordurën prej druri të ahut përpara. Mbështetësit e krahëve me sipërfaqe të përparme të lakuar dhe zona e madhe e uljes ju ftojnë të relaksoheni. Bordurat, të paraqitura në antracit me shkëlqim dhe veshje arrë Amerikane, kombinohen me ngjyra të ndryshme të pëlhurave nubuck dhe liri, dhe ofrohen në dy versione të ndryshme Otello. Përveç kësaj, ndërsa në këmbë përdoret metali i zi mat, druri i ahut dhe korniza e profilit formojnë trupin. Divani relaksues, pjesa e pasme e të zgjerohet  hapet mbrapa, ofron një privilegj shtesë për mysafirët tuaj me veçorinë e të qenit një shtrat.