Secondary Adv

Disarmant ekonomik me baze uji, Sika Separol W-320, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Disarmant ekonomik me baze uji, Sika Separol W-320

APLIKIMET

-Betoforma të lëmuara jo absorbuese

-Betoforma absorbuese

-Betoforma të nxehura (deri në +70°C)

-Betoforma me teksturë

KARAKTERISTIKA & AVANTAZHE

-Viskozitet i ulët

-Aftësi e shkëlqyer “ngjitjeje” në sipërfaqet vertikale të betoformës

-Vetënivelues pas spërkatjes

-Eliminim i lartë i poreve

-Nuk krijon avuj të djegshëm dhe rrëshirë

-Redukton mbetjet e pluhurit

-I sigurtë për përdorim nga operatori

-Ndarje e lehtë e betoformës nga betoni i ngurtësuar

-Sipërfaqe përfundimtare cilësore

-Mbron betoformën nga korrodimi i hekurit dhe vjetrimi i shpejtë

KONSUMIMI

140 m²/kg për betoforma joabsorbuese (p.sh. metalike ose plastike)