Secondary Adv

Gealan Kontur sistem premium me opsion alumini, Gealan Albania

Gealan Albania

 Përshkrimi

Gealan Kontur sistem premium me opsion alumini

GEALAN KONTUR®

Sistemi premium me opsion alumini

GEALAN-KONTUR® kombinon një pamje moderne dhe funksionalitet të klasit të parë në një sistem: Format e orientuara drejt dizajnit ofrojnë mbrojtje të shkëlqyer kundër vjedhjes, vlerat më të mira të izolimit termik dhe akustik - të cilat mund të zbatohen në një gamë të gjerë dizajnesh sipërfaqësore.

Me GEALAN-KONTUR®, prodhuesit e dritareve përfitojnë gjithashtu nga një shkallë e lartë automatizimi.