Secondary Adv

Trajtues uji Hydropath kunder kalkut, mykut dhe baktereve, AL-TEK

AL-TEK

 Përshkrimi

Trajtues uji Hydropath kunder kalkut, mykut dhe baktereve

 

Në bashkëpunim me Hydropath AL-Tek sjell teknologjinë më inovative për trajtimin e ujit me zero kimikate. Produktet Hydropath aplikojnë njëfushë elektrike e cila garanton një përshkim të ujit pa lejuar formimin e kalkut, baktereve dhe algave në tubacione dhe pajisjet në të cilat ajo instalohet.

 

Hydropath:

 

- Mundëson trajtimin e ujit pa kimikate duke shmangur krijimin e kalkut, mykut dhe baktereve.

- Maksimizon transferimin e nxehtësisë.

- Zgjat jetëgjatësinë e tubave dhe pajisjeve elektroshtëpiake.

- Minimizon kostot e mirëmbajtjes.