Secondary Adv

Pllake zdrukthi, ORNO Powered by Italpan

ORNO Powered by Italpan
Pllake zdrukthi

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Pllakë Zdrukthi P2

Panel me bazë druri, ndërtuar nga tre shtresa ashklash druri të lidhura nga rrëshira dhe të prodhuara nën presion të lartë dhe nxehtësi.

 

Standard: EN 312 - tipi P2

Klasa e formaldehidit: E1 (EN 120)

Karakteristikat:

Panele për pajisje të brendshme për përdorim në kushte të thata

Qëndrueshmëri e lartë

Shtresë e lëmuar sipërfaqjeje

Përpunim i thjeshtë

Të shkëlqyera për laminim, lustrim, veshje

Fusha e aplikimit: Dizajn i brendshëm dhe dizajn mobiljesh