Secondary Adv

Tenxhere me gaz me 1 djeges, Raili shpk

Raili shpk

 Përshkrimi

Tenxhere me gaz me 1 djegës GKS9020 line 900 me panele të jashtme inox, valvul sigurie dhe flakë pilot.

Karakteristikat e përgjithshme teknike:

Panele të jashtme çeliku inox

Tabela e punës me monobllok

Komponent sigurie për gaz dhe termoelement

Djegësit pilot të flakës

Grila të lëvizshme prej gize

Djegësit e gazit me performancë të lartë dhe emetim të ulët

Lehtë për tu trajtuar dhe vendosur në tavolinën e punës ose në kabinetin bazë të hapur/mbyllur

Lehtë për t'u pastruar falë qosheve të rrumbullakosura

Sistemi i djegies i zhvilluar për gaz natyror ose LPG

Grykë konvertimi të furnizuara si standard