Secondary Adv

Kondicioner mural smart me wifi Ururu Sarara Daikin, Daikin Smart Clima

Daikin Smart Clima

 Përshkrimi

Daikin Ururu Sarara

 

Ftohje, ngrohje, pastrim i ajrit, ventilim, lagështi dhe tharje, të gjitha në një njësi.

Pastrimi automatik i filtrit ju kursen kohë dhe redukton shpenzimin e energjisë me 25%.

Pajisja Wi-Fi ju jep kontroll të plotë mbi njësinë tuaj nga kudo, në çdo kohë, nga smartphone-i apo tableti juaj.