Secondary Adv

Panel i jashtem me logo dhe numer dhome, ArfaNet

ArfaNet

 Përshkrimi

Panel i jashtem me logo dhe numer dhome

Do Not Disturb - mos më shqetëso

CLEAN - Bëni pastrimin e dhomës

E pajisur me zile 

Përmasat: 130 x 230 x 10 mm