Secondary Adv

Panel fotovoltaik me dy faqe, ENPI Transmission & Distribution Lines

ENPI Transmission & Distribution Lines

 Përshkrimi

Panel fotovoltaik me dy faqe

 

Seria Mysolar PLATI me qeliza 166*166 mm me efikasitet të lartë, panele SHINGLED, panele diellore të zakonshme për instalime në çati në vitin 2021. 

 

Panele diellore SHINGLED me efikasitet të lartë të Serisë Mysolar GOLD të fuqizuar nga qeliza 210*210 mm, prodhojnë panele diellore 650W. 655W, 660W me efikasitet deri në 21.5%.

 

Seria Mysolar PLATI MS415PM5-60SB 415W, MS490PM5-72SB 490W

Mysolar Gold Series MS425MB7-44SC 425W, MS445MB7-46SC 445W

Seria Mysolar GOLD MS660PM6-DB69 660W

Deri në 21,70% efikasitet paneli

30 vjet garanci e performancës lineare

30 vjet garanci e kufizuar e produktit

Performanca lineare 15 vjeçare: 94.75%

Performanca lineare 30 vjeçare: 90.75%

 

Modulet diellore të gjeneratës së re SHINGLED ofrojnë kostot më konkurruese të niveluara të energjisë elektrike (LCOE) dhe reduktojnë kostot e balancës së sistemit (BOS) dhe kostot e tjera për termocentralet diellore.