Secondary Adv

Grile sigurie per ambiente private, K-AKS

K-AKS

 Përshkrimi

Grilat e sigurisë montohen ndërmjet dritares dhe grilës. Profilet e përdorura janë çelik ndërsa aksesorët e përdorur nga firma italiane Nova-Ferr. Tek ne do të gjeni gjithmonë produktet më inovative me cilësinë më të mirë në treg.