Secondary Adv

Motokose shpinore e fuqishme per kositje te siperfaqeve te medha Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motokosë e fuqishme për kositje të sipërfaqeve të mëdha, në terrene të pjerrëta dhe të vështira. Me sistem STIHL kundër dridhjes, STIHL ElastoStart, dorezë shumëfunksionale, dorezë rrumbullake dhe me kapacitet të lartë dhe peshë të ulët.