Secondary Adv

Boje mbrojtese per betonin, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Mbrojtje dhe përmirësim i betonit dhe materialeve të tjera prej çimentoje në ndërtesa dhe elemente infrastrukture. Shtresa transparente: pa ngjyrë, kur thahet merr pamje të shkëlqyeshme dhe është e përshtatshme si veshje rifreskuese.