Secondary Adv

Shirit maskues i cilesise se larte per detajet e lyerjes dhe izolimit, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Letra Washi e tij (letër orizi) lejon trashësinë e ulët të shiritit, por njëkohësisht rezistencë të lartë dhe ndërkapje të shkëlqyer. Është ideal për maskim në detaje gjatë lyerjes me bojë vaji dhe lyerjes së makinave në vija të drejta dhe mund të hiqet ndërsa bojë është ende e njomë - edhe pas 15 min,  pas aplikimit të saj.