Secondary Adv

Izolues elastik per fugat e fasadave prej betoni, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

-Rezistencë shumë e mirë ndaj vjetrimit dhe ndikimeve të motit

-Lëvizje fuge ± 35% (ASTM C179)

-Tharje pa krijim flluskash

-Punueshmëri shumë e mire

-Ngjitje e mirë mbi shumë nënshtresa

-Pa tretës

-Çlirime shumë të ulëta