Secondary Adv

Primer per nenshtresat poroze dhe plastikat, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Prajmer mbi plastika të ndryshme, drurin dhe materiale të tjera poroze përpara aplikimit të ngjitësave/ izoluesve Sikaflex®