Secondary Adv

Veshje epokside dyshemesh me ngjyre dhe tharje te shpejte, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Veshje izoluese / përfundimtare për sisteme të spërkatura me rërë dhe me rezistencë ndaj rrëshqitjes, si vendet nëntokësore apo shumëkatëshe të parkimit, hangarët e mirëmbajtjes dhe për dhoma përpunimi të lagura, si p.sh industria e ushqimit dhe pijeve.