Secondary Adv

Rele elektronike multifunksion Finder, ITE GRUP

ITE GRUP

 Përshkrimi

Rele elektronike multifunksion Finder

 

Përdoret për:

Automatizimin e ndërtesave

Ashensorët

Automatizimin e grilave, garazhdeve.

Panelet e shpërndarjes elektrike

Kontrollin e dyerve dhe portave

Funksionimin e vinçave