Secondary Adv

Motorpompe Annovi Reverberi, SAVI Shpk

SAVI Shpk

 Përshkrimi

Motori dhe modeli e pompës njefazor e rëndë me prodhim italian 2,2 KW, motor 3,0 HP i montuar me fllanxha alumini dhe bashkim me pompë presioni të lartë RC12.11EM Presion 120 Bar dhe shpejtësia e rrjedhës së ujit prej 11 Ltr/m dalje shkarkimi duke e bërë këtë rondele me presion një nga më të mirat në treg. Kjo pompe me presion është montuar nga inxhinierët tanë në vend dhe pjesët e këmbimit gjenden gjithashtu në faqen tonë të internetit.