Secondary Adv

Pompe presioni trefazore me karroce inoksi dhe zorre mbajtese, SAVI Shpk

SAVI Shpk

 Përshkrimi

Pompe trefazore 11 KW, 15HP i montuar me fllanxha alumini dhe bashkim me pompë presioni të lartë. Presioni 300 Bar dhe shpejtësia e rrjedhjes së ujit prej 21 Ltr/m dalje shkarkimi duke e bërë këtë pompe me presion një nga më të mirat në treg. Kjo pompe me presion është montuar nga inxhinierët tanë në vend dhe pjesët e këmbimit janë gjithashtu të disponueshme në faqen tonë të internetit.