Secondary Adv

Pompe trefazore lavazhi Interpump, SAVI Shpk

SAVI Shpk

 Përshkrimi

Pompe trefazore me motor italian 4,0 KW, 5.5 HP i montuar me fllanxha alumini dhe bashkim me pompë presioni të lartë Interpump WS151 me ndalim/nisje automatike. Presioni 150 Bar dhe shpejtësia e rrjedhjes së ujit prej 15 Ltr/m dalje shkarkimi duke e bërë këtë pompe me presion një nga më të mirat në treg. Kjo pompe me presion është montuar nga inxhinierët tanë në vend dhe pjesët e këmbimit janë gjithashtu të disponueshme në faqen tonë të internetit.