Secondary Adv

Pompe presioni benzine me karroce, Udor, SAVI Shpk

SAVI Shpk

 Përshkrimi

Pompe me presion benzine me motor Honda GX390 i montuar me pompë Udor BC1520 të montuar me një kuti marshi dhe karrocë të rëndë me rrota pneumatike 13?.

 

Specifikim

 

Motori Honda GX390

Udor BC1520

Kambio 2:1

Kornizë me mbështjellje per me zorre 40m

Sasia e zorrës 40 M

Rregullator presioni

Presioni – 3000 Psi

Rrjedha e ujit – 15 litra/min

Kutia e shpejtësisë 2:1 raport

Komplet Turbo Lance 1500 mm

Shtezë shpëlarëse e plotë 900 mm

Zorrë me presion të lartë 2x20m 400Bar e përfshirë

Zorrë thithëse – E gërshetuar 3/4’ 4m

Zorra e anashkalimit – E gërshetuar 1/2? 4 m

Filtri i thithjes Heave Duty

Filtri i hyrjes “Y” me funksion të rëndë

Valvul topash për fillim të lehtë.

Lidhja e hyrjes me presion të ulët

Bashkim prizë me presion të lartë

E ndërtuar në Shqiperi