Secondary Adv

Pompe presioni me motor Honda GX 390, SAVI Shpk

SAVI Shpk

 Përshkrimi

Pompe presjoni me benzinë me presion me motor Honda GX 390 e montuar me pompë Interpump WS201 të montuar me një kamje/kuti marshi dhe karrocë të rëndë me rrota pneumatike 13”.

 

Specifikim Standart

 

Honda GX390

Udor BC1520

Regulator presioni

Presioni – 3000 psi

Rrjedha e ujit – 15 litra/min

Kutia e marsheve Raporti 2:1

Komplet Turbo Lance 1500 mm

Shtezë shpëlarëse e plotë 900 mm

Zorrë me presion të lartë 20m 400Bar

Zorrë thithëse – E gërshetuar 3/4’ 3m

Filter i thithje

Filtri i hyrjes “Y” me funksion të rëndë

Valvul topash për fillim të lehtë.

Lidhja e hyrjes me presion të ulët

Bashkim prizë me presion të lartë

 

E prodhuar në Shqiperi