Secondary Adv

Ashensor elektrik Eco2i per pasagjer, HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

 Përshkrimi

Ashensor Eco2i elektrik per pasagjer me kapacitet 300-2000 Kg dhe me shpejtesi 1-1.6 m/s.