Secondary Adv

Karrikues Fast Charger per makina elektrike Wallbox, Panele Besi

Panele Besi

 Përshkrimi

Karrikues Fast Charger per makina elektrike Wallbox

 

Lamtumirë orëve të gjata për të karikuar makinën elektrike, me “Wallbox EV Chargers” makina juaj elektrike mund të karikohet më shpejtë! 

 

Pajisjet tona të fundit për karikimin e makinave elektrike Wallbox janë projektuar për të ofruar karikim të shpejtë, të besueshme dhe të përshtatshëm për makinën tuaj elektrike. Pavarësisht nëse jeni në shtëpi, në punë ose në lëvizje, Wallbox ju mbulon!

 

Karikim i Shpejtë: Pajisjet tona ofrojnë karikim me shpejtësi të lartë, kështu që mund të riktheheni në rrugë në kohë të shkurtër.

 

Karakteristika Smart: Me mundësitë e konfigurimit të avancuar, lehtësisht mund të monitoroni dhe kontrolloni seancat tuaja të ngarkesës përmes aplikacionit tonë të përdoruesit të thjeshtë për celular.

 

Gati për të Ardhmen: Pajisjet Wallbox janë të përshtatëshme me të gjitha modelet e makinave elektrike, duke siguruar që jeni gati për të ardhmen e transportit.

 

Bëni ndryshimin në makinën elektrike dhe shijoni përfitimet e drejtimit miqësor ndaj mjedisit me Wallbox EV Chargers.