Secondary Adv

Sistem fotovoltaik off grid me bateri 3000VA, Panele Besi

Panele Besi

 Përshkrimi

Sistem fotovoltaik off grid me bateri 3000VA

 

Pajisjet ju sigurojnë energji elektrike pa limit vetëm për ndriçim, tv, frigorifer si dhe pajisje me konsum te vogël energjie. Me këtë set ju shpëtoni nga stresi dhe frika se mos fiken dritat papritur. Kujdes! Sistemet offgrid, pra me bateri, që ofrojmë NUK shërbejnë për kondicioner, soba dush apo pajsije që kanë konsum të lartë energjie.