Secondary Adv

Granit G24T, Demaj Stone

Demaj Stone

 Përshkrimi

Granit G24T

 

Shitje dhe perpunim graniti: 

 

- Fasada, shkalle, dritare

- Bango kuzhine 

- Per veshje ambiente te brendshme

- Per memoriale, punime te personalizuara me porosi.