Secondary Adv

Celes elektronik dere me wireless Nuki, Smart Home Albania

Smart Home Albania

 Përshkrimi

Celes elektronik dere me wireless Nuki

 

Çelesat jane histori e te shkuares, gjithcka ju duhet eshte Nuki e montuar ne deren tuaj.

 

-Nuki e kthen deren tuaj ekzistuese ne smart

-Dera hapet me aplikacion ne celular

-Mundesi per hapje me tastiere me kod

-Mundesi hapje me tastiere me kod & shenje gishti,

-Mundesi hapje me Pult

-Nuki mund te programohet nepermjet aksesoreve te vete te hapet vete ne momentin qe ju afroheni tek dera, apo kur ju jeni afer dhe i bini ziles se shtepise tuaj.

-Ne rast se nuk keni tastiere dhe as telefonin me vete , dera hapet me celes mekanik

-Produkt i Certifikuar per normat e sigurise

-Lidhet me Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit

-Zgjidhje ideale per Menaxhim AirBnb

-Mundesi menaxhimi dhe planifikimi per hapje/mbyllje te deres per femijet, personel sherbimi apo miq

-Ju dini ne cdo moment statusin e deres tuaj , nese eshte e mbyllur apo e hapur

-Nuki programohet te mbylle shulat e deres tuaj ne orare te caktuara apo cdo here shtyhet.