Secondary Adv

Pllake gipsi Aquapanel rezistente ndaj lageshtires dhe mykut, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake gipsi Aquapanel rezistente ndaj lageshtires dhe mykut

Përparësitë e produktit:

- Aplikohet lehtë

- Rezistent ndaj ujit dhe lagështisë

- Rezistent ndaj mykut

- Produkt me standard të lartë cilësie.