Secondary Adv

Pllake fiber-gipsi Knauf Vidiwall per kuzhine dhe banjo, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake fiber-gipsi Knauf Vidiwall per kuzhine dhe banjo

Karakteristikat speciale:

Përdorim universal

Fortësi e lartë

E përshtatshme për ambjentet me lagështi

Përpunim i thjeshtë

I testuar biologjikisht