Secondary Adv

Kulle ndricimi X-START nafte, me ndricim Led 160w, ENERGY AND AIR shpk

ENERGY AND AIR shpk

 Përshkrimi

Kulle ndricimi X-START nafte, me ndricim Led 160w

 

Kompleti i ndriçimit X-START për ndriçimin e kantiereve të ndërtimit, ngjarjeve të jashtme, rrugëve dhe guroreve.

Trime X-START është një kullë e lëvizshme e lehtë, e fortë dhe e gjithanshme me një direk çikrik dore të lehtë për t'u përdorur, 9 metra.